Menu
We helpen u een optimale balans tussen vorm en functie te creëren
Compleet advies nodig?Neem contact met ons op

Totaalinrichting

Ruimte voor vorm en functie

Leerkotte is gespecialiseerd in de totaalinrichting van onder andere kleedruimtes en sanitaire ruimtes in scholen, zwembaden, sporthallen en de (voedings)industrie. Om in deze ruimtes een optimale balans tussen vorm en functie te creëren, is het van belang de vele mogelijkheden te kennen en de juiste keuzes te kunnen én durven maken. Keuzes over de opstelling, het design, de afmeting, de kleur én de afwerking van de C|ZAM-systemen. Ook de (naadloze) aansluiting tussen lockerkasten en de wanden is een belangrijk aandachtspunt. Hiervoor biedt Leerkotte speciale boven- en onderpanelen.

Informatie, advies en inspiratie

De vakmensen van Leerkotte nemen graag in een vroeg stadium plaats aan de tekentafel om – samen met opdrachtgevers en ontwerpers – de wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar af te stemmen. Omdat alles op maat en in eigen huis wordt geproduceerd, is alles mogelijk. Elk ontwerp wordt tot in detail uitgewerkt, waarna de productie volledig automatisch wordt aangestuurd.

Projecten van Leerkotte

Leerkotte is een toonaangevende speler in het ontwerp en de productie van A-klasse lockers, wandsystemen, garderobes en zitbanken. Door de jaren heen heeft Leerkotte talloze projecten gerealiseerd in binnen- en buitenland, waarvan hier een selectie. Bent u benieuwd naar meer projecten? Neem dan een kijkje op we website van C|ZAM.

Filter

  • Accomodatie